Over ons

MAGIC Bodyfashion – “for women by women”

Eind jaren ’80 was er een enorme trend met schoudervullingen. Deze  werden gedragen in elk jasje, truitje, jurkje… en ga zo maar door. Wij, vrouwen, hadden door dat als je schoudervullingen draagt, je meteen slanker oogt. Je schouders zijn breder en hebben het accent waardoor je verder mooi slank lijkt.

Een super succes dus! Dit gaf mij aanleiding om meer producten te gaan ontwikkelen om de vrouw zich beter te laten voelen. Een beetje meer op sommige plaatsen en ergens anders weer een beetje minder. Vandaar dat MAGIC Bodyfashion een ontwikkeling doormaakte in Shapewear & Bodyfashion accessoires. MAGIC Bodyfashion heeft altijd aan de basis  gestaan van de laatste Bodyfashion trends en deze vertaald naar een internationaal aansprekende collectie.

Tijdens mijn talloze reizen tot in de verste uithoeken van de wereld ontmoette ik veel interessante vrouwen en ik heb zo veel leuke gesprekken gehad. Steeds had het gesprek dezelfde inhoud, namelijk BODYFASHION en hier ligt mijn hart en de basis van ons jarenlange succes in deze industrie. Vrouwen willen maar een ding: een product dat is afgestemd op haar wensen en maten. MAGIC biedt voor iedere vrouw de Bodyfashion oplossing! MAGIC…. Your Body Solution!

De slogan “for women by women” is dan ook bewust gekozen. Binnen ons bedrijf wordt de styling, ontwikkeling en pasvorm dan ook volledig verzorgd door vrouwen. Zij zijn onze professionals en u de beste MAGIC ambassadeurs die wij ons kunnen wensen.

Graag maak ik dan ook van de gelegenheid gebruik MAGIC Bodyfashion en mijzelf aan u voor te stellen. Het is me een waar genoegen!

Met vriendelijke groet,

LINDA
CEO MAGIC Bodyfashion BV.