OVER ONS

DIT IS WAAR MAGIE ONTSTAAT…

MAGIC Bodyfashion... Door vrouwen, voor vrouwen

Wat is MAGIC? MAGIC is het gevoel van zelfverzekerdheid, ondersteuning en comfort. MAGIC is HET merk voor oplossingen voor vrouwen van alle leeftijden en maten.
We weten allemaal dat vrouwen extreem zelfbewust zijn over hun lichaam en de manier hoe ze eruit zien. Onze collectie zal je zelfverzekerdheid, ondersteuning en comfort geven zodat je zorgeloos door het leven kunt. Omdat je weet dat je er geweldig uit ziet!
Wij zijn het merk ‘By Women, For Women’. Dit betekent dat al onze producten zijn ontworpen, ontwikkeld en getest door vrouwen net als jij. MAGIC Bodyfashion staat al meer dan 25 jaar bekend als het ‘By Women, For Women’ merk. Op dit moment hebben wij meer dan 60 verkooppunten wereldwijd, van Berlijn tot Hong Kong.
Wij willen altijd blijven verbeteren, groeien en leren. Daarom blijven wij continu innoveren om jou zo goed mogelijke producten aan te kunnen bieden. Wij waarderen de mening van onze klanten, dus als je ideeën, vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten! Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, onze social media of onze contact pagina.  

Ontmoet Linda Leestemaker, CEO van MAGIC Bodyfashion! Klik hier

Wil je een deel uitmaken van de MAGIC familie? Neem een kijkje bij onze vacatures.